miércoles, 18 de febrero de 2015

LECTURA

Recull de les webs que ens semblen més interessants per a treballar la lectura. Podreu llegir, escoltar i treballar la lectura i la comprensió lectora.

TOT CONTES: A l’adreça http://www.totcontes.com/ hi podreu trobar infinitat de contes, faules, contes fets per a usuaris que són curts i que us poden ajudar a variar la temàtica i a llegir contes curts que poden no ser tant feixugs per als vostres fills/es.
UNA MÀ DE CONTES: A l’adreça http://www.unamadecontes.cat/ hi podreu trobar infinitat de contes, tallers i blocs per a llegir amb els vostres fills/es i de tot tipus. Les animacions són molt divertides i segur que no us podreu desenganxar de la web.
EDU365.CAT(entrenat a llegir): en la següent adreça http://www.edu365.cat/entrena/index.htm hi podreu trobar exercicis per a treballar els ulls, la memòria visual i d’altres habilitats importants per emprar a l’hora de llegir. Hi ha tres nivells: començar a correr, mig fons i marató. Cada nivell té les mateixes activitats però tot augmentant el nivell. Seràs capaç de fer-ho tot bé ? Els ulls han d’estar ben preparats ! No badis i juga-hi !

No hay comentarios:

Publicar un comentario